Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Real Madrid, penaltılarda Atletico Madrid'e 5-3 üstünlük sağlayarak Avrupa'nın en büyüğü oldu.

Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan dev finalde Real Madrid 15. dakikada Sergio Ramos ile öne geçerken, Atletico Madrid 79. dakikada Yannick Ferreira-Carrasco'nun golü ile eşitliği sağladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına geçildi ve Atletico Madrid'i 5-3 mağlup eden Real Madrid şampiyonluğa ulaştı. Real Madrid'de Vazquez, Marcelo, Bale, Ramos ve Ronaldo penaltı atışlarını gole çevirirken, Atletico Madrid'de Griezmann, Gabi ve Saul Niguez fileleri havalandırdı, Juanfran ise penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonuçla Real Madrid, kupayı 11. kez müzesine götürdü.
Önerdiğimiz beraberlik iddaa tahmini ile 50 TL'ye 150 TL kazandırdık.
Atletico Madrid, 48'de Antoine Griezmann'ın ayağından penaltıdan yararlanamadı. Griezmann, Arjen Robben'den sonra Şampiyonlar Ligi finalinde penaltı kaçıran ilk futbolcu oldu (2012). Zinedine Zidane ise hem futbolcu hem de teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı başaran 7. isim oldu.

About Muzuners

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply